Kwaliteit bij Jaen Provide b.v

 

Wij kennen allemaal de keurmerken HKZ-KIWA en Bickz.

-Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) is een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk, waarmee jij laat zien dat je serieus werk maakt van het leveren van kwalitatieve zorg. Dit keurmerk kun je alleen behalen door een assessment succesvol af te leggen.

-KiWa is een onafhankelijke derde partij die dossiers van de zzpér in de zorg keurt op het gebied van kwaliteit. Hiervoor lever jij documenten aan en aan de hand van een checklist word jij beoordeeld of je dat certificaat krijgt of niet. 

-BICKZ zorgt ervoor dat zzp’ers, bemiddelaars en servicebureaus voldoen aan de voorwaarden en eisen die de zorginstellingen stellen zodra zzp’ers in de zorg worden ingezet. Dit zijn het van geldige diploma’s, certificaten en werkervaring. 

 

Kwaliteit bij Jaen Provide b.v

Een zzp’er in de zorg kan alleen bij Jaen-Provide b.v werken nadat onze intakeproces goed is verlopen. De professionals behoren over de juiste diploma’s en certificaten te beschikken. Deze worden allemaal gecontroleerd op echtheid. Dit doen wij ook met het VOG, die jaarlijks opnieuw aangevraagd dient te worden.

Daarnaast kan een zelfstandige alleen bij ons worden ingeschreven als zij ten minste minimaal 2 jaar werkervaring hebben en 2 referenties hebben doorgegeven. 1 referentie dient een aantoonbare leidinggevende te zijn en de andere referentie een directe collega.  

Tijdens het intakeproces wordt ook besproken waarom deze professional heeft gekozen voor zzp in de zorg. Hierbij bekijken wij streng of de zelfstandige niet het doel heeft om snel; rijk te worden, maar echt hart voor de cliënten heeft.

Hiernaast biedt Jaen Provide b.v voor de zelfstandige ondernemers elk kwartaal intervisie. Ook het raad van bestuur komt geregeld bij elkaar om actuele onderwerpen en eventuele verbeteringen te bespreken.