Naam: Brigit

Functie: Directeur

Biografie: Als alleenstaande moeder van 2 prachtige dochters, heb ik altijd hard gewerkt om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik mijn SPH (HBO) diploma behaald, de studie gevolgd, arbeid en organisatie psychologie en een aantal jaren later de Master Health Care & Social Work. Daarnaast heb ik stage gelopen in Suriname op een basisschool en ben ik naar Italië geweest voor de Health Promotion Summer Cours. Ik heb 10,5 jaar gewerkt binnen de GGZ, waarvan 7,5 jaar als begeleider 5 met de taakrol HR en de laatste 2 jaar als behandelaar en GGZ-specialist binnen een fact & wijkteam. Naast  het werken in loondienst, ben ik al jaren werkzaam als ZZP’er binnen de zorg en ben ik in 2023 begonnen met dit zorgbureau.

Naam: Eugenie

Functie: Boekhouder 

Biografie: Moeder van 2 volwassen kinderen, geboren en getogen in Rotterdam. Ik heb mijn 20 jaar werkervaring opgedaan op verschillende financiële afdelingen in verschillende branches. Tussentijds heb ik verschillende financiële opleidingen en cursussen gevolgd, zoals belastingen en debiteuren/crediteuren beheer om mij zelf te blijven ontwikkelen. Nu heb ik de opleiding Budgetcoach opgestart om mensen op een andere manier te kunnen helpen. Door deze ervaringen heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te starten als boekhouder en dit doe ik met veel plezier.

Naam: Revelinio

Functie: Adviseur kwaliteit 

Biografie: Revelinio Tholel is een bedrijfs eigenaar en professioneel basketbal speler.

in mijn jonge leven heb ik veel van de wereld mogen zien en leren.
Ik heb in Amerika en Spanje gewoond en heb landen over de hele wereld mogen bezoeken.
In mijn verleden studeerde ik op het Cambridge level, pre universiteit, en heb bussiness management doorgestudeerd op de universiteit in Amerika bij Slippery Rock University.

In 2021 ben ik begonnen met het zelfstandig ondernemen en ben momenteel eigenaar van Healthcare-Intermediaire.
Healthcare-Intermediaire is een zorgbemiddeling bureau.
Wij zijn opgericht om zorg vraag en aanbod bij elkaar te brengen voor elke doelgroep in de zorg.
Ook ondersteunen wij onze mede-zorgaanbieders met het vinden van personeel en het waarborgen van de kwaliteit.

Wij zijn De Zorghulp voor u en uw naasten.