Wie zijn wij

Het is niemand ontgaan dat de zorgsector volop in beweging is. Mede door deze beweging is er sprake van personeelstekort. Het behouden van de juiste zorgprofessionals en het blijven bieden van continuïteit, gaat dan ook steeds moeizamer.

 

Waarom kies je voor Jaen-provide b.v ?

Jaen-provide wil een steentje bijdragen om goede zorg te blijven waarborgen. Dit kan door het beschikbaar stellen van gekwalificeerde zorgprofessionals op verschillende niveau’s. Het verlenen van zorg betreft de domeinen verzorging, begeleiding, emotionele steun aan cliënt en naasten en schoonmaak.

De betrokken medewerkers van Jaen-provide hebben affiniteit en ervaring binnen de zorg. Zij weten daarom alles over werklast en tekorten. Hierdoor hebben zij goed zicht op de zorgvraag, het leveren van kwaliteit, de krappe arbeidsmarkt en de kosten.

De zelfstandige ondernemers die werken bij Jaen-provide, hebben veel ervaring binnen de zorg. Zij zijn niet alleen professioneel, maar weten ook wat doorpakken is, leveren kwaliteit en werken cliënt gericht.

Jaen-provide heeft als doel om zo goed als mogelijk de beste zorg te leveren op basis van elk individuele zorgvraag. Dit wordt gedragen door het in acht nemen van onze 3 kernwaarden; respect-vriendelijkheid-eerlijkheid en de betekenis van Jaen; namelijk Jovel-Aandacht-Empatisch-Nauwkeurig.


Daarnaast heeft Jaen-provide een hecht team die nauw met elkaar samenwerkt. Het verschil met andere bemiddeling bureaus, is dat Jaen-provide elk kwartaal (vrijblijvend) intervisie houdt met alle ZZP'ers.

 

Jaen-provide is gestart op 1 Juni 2023. 

KvK:91077303 

Locatie: Capelle aan den IJssel

 

 

Telefoon: 06- 16647744

Mail: jaenprovide@outlook.com


Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 - 17:00
Bij spoed kun je ons buiten kantoortijden bereiken via de app en nemen wij zsm contact met u op.