Het is voor elke Zorgaanbieder belangrijk dat de juiste zorg wordt geboden. Dit is ook het geval wanneer er sprake is van korte en lange roosterproblemen.

Bij Jaen-provide werken wij met flexibele zorgprofessionals die de juiste ondersteuning kunnen bieden om roosterproblemen op te lossen.

Wij van Jaen-provide b.v vinden het van groot belang dat zorgprofessionals een toegevoegde waarde hebben voor de zorgaanbieders. Om deze reden werken de zorgprofessionals alleen bij ons als zij beschikken over de juiste opleiding, minimaal 2 jaar werkervaring hebben en over de juiste diploma’s/certificaten beschikken.

Intakeproces

Een zzp’er in de zorg kan alleen bij Jaen-Provide b.v werken nadat onze intakeproces goed is verlopen. De professionals behoren over de juiste diploma’s en certificaten te beschikken. Deze worden allemaal gecontroleerd op echtheid. Dit doen wij ook met het VOG, die jaarlijks opnieuw aangevraagd dient te worden.

Daarnaast kan een zelfstandige alleen bij ons worden ingeschreven als zij ten minste minimaal 2 jaar werkervaring hebben en 2 referenties hebben doorgegeven. 1 referentie dient een aantoonbare leidinggevende te zijn en de andere referentie een directe collega.  

Tijdens het intakeproces wordt ook besproken waarom deze professional heeft gekozen voor zzp in de zorg. Hierbij bekijken wij streng of de zelfstandige niet het doel heeft om snel; rijk te worden, maar echt hart voor de cliënten heeft.

Als organisatie op zoek naar een betrouwbaar bemiddelingsbureau met zorgprofessionals die hoog kwalitatieve zorg verlenen? Neem contact op via dit contactformulier.